top of page

Mogelijkheden

Met mijn uitgebreide ervaring op het gebied van nieuwe technologie, implementatie van innovaties en het geven van lezingen daarover, draag ik graag bij aan het verder ontwikkelen van uw organisatie. Lees hieronder de mogelijkheden, maar benader mij ook gerust om specifieke wensen te bespreken.

Lezing en workshop: Wat we kunnen leren van... andere sectoren

De wereld om ons heen verandert continu. Hoe lukt het bedrijven en organisaties zoals De Efteling, Picnic, IKEA en citizenM om daar zo goed mee om te gaan? En wat kan dat dan voor uw bedrijf of organisatie betekenen? 
Mijn lezingen over dit thema, al dan niet gecombineerd met een workshop zetten u aan tot het op zoek gaan naar kansen en het maken van de vertaalslag naar uw praktijk.

jen-theodore-C6LzqZakyp4-unsplash.jpg

Lezing en workshop: Innovatie... hoe dan?

Bent u op zoek naar hoe u concreet aan de slag kunt met nieuwe technologieën in uw eigen organisatie? Ik zal u ter inspiratie talloze voorbeelden geven uit mijn eigen praktijk en daarbuiten. Door met u hierover in gesprek te gaan zal ik u helpen de vertaalslag te maken hoe u dat in uw eigen organisatie vorm kunt geven.

Games for Health72.jpeg

Dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een professionele dagvoorzitter om uw evenement, masterclass of congres soepel en interactief te laten verlopen? Ik help u graag! Ook mogelijk in combinatie met een inhoudelijke bijdrage.

Schermafbeelding 2022-06-19 om 21.41_edited.jpg

InnovatietripNL

Om in de praktijk te ervaren wat wij kunnen leren van andere bedrijven en organisaties, organiseer ik Innovatietrips op maat waarbij we op bezoek gaan bij inspirerende bedrijven en organisaties. We gaan uitgebreid met hen in gesprek en maken vervolgens de vertaalslag naar wat dat betekent voor uw praktijk. Proud hosts waren in het verleden al bedrijven als Tony's Chocolonely, Google, Schiphol, Van der Valk, Groninger Museum en nog vele meer.

Schermafbeelding 2022-06-19 om 21.02.53.png

Organisatie advies

Met jarenlange ervaring in zowel het ziekenhuis, de eerste lijn, de VVT als de GGZ, kan ik u adviseren over de uitdagingen waar u voor staat. Neem contact op om te bespreken hoe ik u het beste kan helpen.

IMG_1680.JPG
Mogelijkheden: Spreken
bottom of page